УКР РУС

Чарівна кохана гравця Ювентуса інтригує підписників пекельними фото – просить поради

21 травня 2024 , 14:40 / Читать на русском

Мікела Персіко – італійська телеведуча, модель та дружина захисника Ювентуса Даніеле Ругані виклала в Інстаграм низку чарівних та водночас пекельних фото.

На своїй сторінці в інстаграм білявка зібрала велику армію шанувальників, яка налічує понад 2 мільйони підписників. У вільний від роботи час Мікела захоплюється кулінарією. Вона регулярно ділиться своїми кулінарними успіхами в соціальних мережах. Крім того, Мікела постійно тренується в залі, щоб підтримувати своє тіло в ідеальній формі.

Танці в ледь помітній білизні від довгоногої обраниці хавбека Олександрії – оце так вигинається

Мікела знову привернула увагу підписників, опублікувавши у своєму Instagram нові гарячі світлини. На першому фото вона одягнена у червоні штани та бюстгальтер з зав'язками, який підкреслює її пишні груди.

Кожне фото супроводжується новою зачіскою, що дозволяє дівчині продемонструвати свою витончену вроду з різних ракурсів. Вона звернулася до своїх підписників із запитанням, яка зачіска пасує їй найбільше, підштовхнувши їх до активного обговорення та коментування.

Цікавий факт: Мікела брала участь у багатьох конкурсах краси, серед яких Miss Padania, Miss Wella Professionals Lombardia та Veline 2012, але згодом вирішила спробувати себе у ролі телеведучої.

Нагадаємо, що Ругані зробив коханій пропозицію, після кількох років знайомства. У березні 2020 року стало відомо, що Мікела вагітна. Вже згодом дівчина народила футболістові сина, на ім'я Томаззо.

Джерело:

Instagram