УКР РУС

Мбаппе загуляв у товаристві українок замість гри – його погляд на звабливу дівчину порвав мережу

20 травня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Джерело:

Твіттер

Форвард ПСЖ не потрапив до заявки на останній тур чемпіонату Франції. Кіліан Мбаппе прощається з Парі Сен-Жермен дивним чином.

Поки його одноклубники перемагали Метц на виїзді, 25-річний нападник збірної Франції проводив свій час значно веселіше в Каннах. Кіліан затусив у компанії іншого чемпіона світу 2018 (Усмана Дембеле), повідомляє YeSport. 

Президент Франції як заміна Мбаппе – легенда осоромив Макрона прямо на полі, але той не стерпів

Користувачів соціальних мереж вразило вірусне відео, яке набрало мільйони переглядів за лічені години. До столу віп-персон підійшла дівчина, яка розмахувала прапором. Мбаппе на якусь мить просто залип на неї, припинивши реагувати на все інше, що відбувалося навколо.

Реакція виявилася настільки мемною, що користувачі віднайшли дівчат, в одному закладі з якими розважався француз. Серед них вдалося ідентифікувати українку Кароліну родом з Одеси.

 

 

Однак більше уваги прикула до себе загадкова дівчина, Інстаграм якої доволі швидко вистежили. Адже далеко не кожна може настільки заворожити форварда, який влітку має перебратися в мадридський Реал.

Цікаво, що кількість її підписників стрімко почала зростати – за день понад 10 тисяч. "Закохатися за 3 секунди. Так народилася нова інфлюенсерка", – жартують фанати.

 

 

Мбаппе почав стежити за відомою іспанською співачкою: мережею вже ширяться чутки