УКР РУС

Сміховина: син гравця Лаціо взувся у величезні кросівки свого татуся – кумедно ходить

19 травня 2024 , 22:20 / Читать на русском

Дружина італійського футболіста Маттіа Дзакканьї виклала у сторіс кумедне відео. Син подружжя одягнув кросівки татуся та ледве в них пересувається.

Кіара Насті – блогер та інста-модель стала дуже відомою, її сторінка в Інстаграм налічує 2 мільйони підписників. У своєму блозі, окрім розповідей про своє повсякденне життя, вона дає поради з краси та моди.

"Любов...": кохана Тимчика показала чутливу сторону футболіста – фото, що розтопить серце кожного

На знімку видно, як хлопчик з величезними зусиллями просуває свої маленькі ніжки у великі кросівки, намагаючись виглядати як свій татусь. Проте від цієї нелегкої місії він навіть не може рухатися вільно, що робить ситуацію ще кумеднішою.

У цей час мати хлопчика, далека від того, щоб забороняти йому кумедну спробу, вона навпаки нестримно сміється разом зі своїм сином. Її радісний сміх додають ще більше натхнення цьому веселому моменту.

Цікаві факти: у 2017 році Кіара Насті написала книгу “Chiara Nasti – Diario di una fashion blogger". Також дівчина співпрацює з багатьма відомими брендами, такими як Gucci, Dolce&Gabbana та Armani.

Нагадаємо, в серпні 2022 року Маттіа зробив романтичну пропозицію Кіарі на пляжі. Вже в листопаді 2022 року красуня ощасливила футболіста та народила сина, його назвали Тіяго. Зараз пара очікує поповнення, судячи з гендер паті – це буде дівчинка.

 

Джерело:

Instagram