УКР РУС

Наснилось, що Усик програв: екс-кохана Кравця проспала бій – знищення одного Ф'юрі приємно вразило

19 травня 2024 , 18:20 / Читать на русском

Колишня дружина українського футболіста та екс-форварда київського Динамо Артема Кравця виклала у stories дивовижне фото. Красуні наснилось, що Тайсон Ф'юрі переміг Олександра Усика.

Екс-дружина Артема Кравця здобула майже 40 тисяч фоловерів на Instagram, які пристрасно слідкують за цікавим контентом. Її сторінка завжди насичена новими яскравими знімками, які привертають увагу шанувальників та спонукають їх до вподобайок й коментарів.

"Сфоткала": кохана Яремчука ефектно позує біля басейну – усміхнена та радісна

Цього разу дівчина виклала у stories кумедну світлину. На фото зображено інфографіку, яка зазвичай повідомляє про знищення ворожих ракет. Але нині Повітряні Сили зазначили про знищення головного суперника Олександра Усика – англійця Тайсона Ф'юрі.

Дівчина повідомила, що проспала легендарний бій, але прокинулась від моторошного сну. Їй наснилось, що Ф'юрі переміг. Миттєво прокинувшись, Анна взяла до рук телефон і прочитала радісну новину: Усик насправді переміг Ф'юрі. Тож щаслива та з гарним настроєм поринула у царство Морфея.    

Нагадаємо, що Олександр Усик феєрично переміг Тайсона Ф'юрі. Український боксер став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі. 

Стосовно родини Кравця, то нагадаємо, що Артем та Анна познайомилися в соціальних мережах. У 2010 році вони одружилися. Пара виховує двох синів-близнюків, але у 2021 році повідомила, що розлучається.

Джерело:

Instagram