УКР РУС

Неперевершена дружина Забарного окутала чарівністю та красою квітів – тішиться

18 травня 2024 , 19:20 / Читать на русском

Ангеліна Забарна, кохана гравця збірної України з футболу Іллі Забарного виклала в сторіз кадри, які наповнені ніжністю та сяйвом.

Зараз Інстаграм-сторінка Ангеліни налічує 14 тисяч підписник. Дружина 21-річного захисника англійського клубу Борнмут активно прагне розвиватися в якості блогера. На її акаунті різноманітний контент: фотографії та відео з футболу, подорожей, романтичних зустрічей з футболістом, фотосесій та звичайний повсякденний життєвий стиль.

"Не бійтеся перешкод": Бех-Романчук продемонструвала сталеву форму свого тіла – заслуговує оплесків

Нині дівчина виклала в сторіз естетичні кадри. Спочатку Ангеліна поділилася процесом розквітання бутонів чарівних півоній. Її талант досягнення гармонії в кадрі та уміння передати неповторну красу природи неодмінно зачаровує шанувальників.

Проте це ще не все: пізніше вона виклала фотографії чарівних гортензій, даруючи своїм підписникам ще одну порцію натхнення та естетичного задоволення. Варто підкреслити її вміння тонко відтворити красу квітів у кадрі.

Цікавий факт: у дитинстві Ангеліна займалася гімнастикою та ходила до музичної школи.

Нагадаємо, що Ілля Забарний почав зустрічатися зі своєю обраницею 2018 року. Футболіст та білявка навчалися разом у школі. Гравець освідчився Ангеліні восени 2022-го, після 5 років знайомства, а вже через рік вони одружилися.

Джерело:

Instagram