УКР РУС

"Ми любимо тебе": Вікторія Бекхем щиро привітала свого тата з днем народження – фото з онуками

18 травня 2024 , 18:00 / Читать на русском

Вікторія Бекхем, дружина відомого екс-футболіста Девіда Бекхема ніжно та мило привітала свого тата з днем народження. Діти та чоловік приєднались до привітань.

Дружина Девіда Бекхема активно веде свою сторінку в Instagram, яка налічує 32 мільйони підписників. Вона частенько радує підписників новими колекціями свого дизайнерського мистецтва та інколи викладає відео з тренувань, де наполегливо займається спортом.

Вікторія Бекхем дуже близька зі своїми батьками й завжди вітає їх зі святами не тільки особисто, але і публікує на своїй сторінці в Instagram сімейні фотографії.

Сини Кравця занурились у вивчення французької мови – матуся слідкує

Сьогодні день народження святкує тато знаменитості – Ентоні Адамс, про що Бекхем повідомила в новому пості. Вікторія виклала чарівні кадри, що гріють серце мільйонам шанувальників. Разом із нею до привітань приєднався і Девід.

Також вона виклала чарівні кадри, на яких діти Бекхемів позують з бабусею та дідусем.

Вони сильно люблять свого дідуся, – зворушливо написала Вікторія.

Цікавий факт: у жовтні 2023 року вийшов фільм про їхню родину. Netflix випустив чотирисерійний документальний фільм під назвою "Бекхем".

Нагадаємо, що Девід та Вікторія одружились в липні 1999 року. За весь час свого подружнього життя, вони народили чотирьох дітей та досягли успіху у різних галузях діяльності.

Джерело:

Instagram