УКР РУС

Щасливий момент: дружина гравця Ювентуса виклала драйвове відео з родиною – крики, танці та безлад

18 травня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Мікела Персіко – італійська модель, телеведуча та кохана захисника Ювентуса Даніеле Ругані, поділилась з шанувальниками кумедним відео. Чарівно проводить час зі своєю родиною.

Мікела регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати своє тіло в чудовій формі. На своїй сторінці в інстаграм білявка зібрала велику армію шанувальників, яка налічує 2 мільйони підписників.

Кохана Ракіцького вразила фанатів зворушливим виступом у лікарні – діти радіють

Дружина відомого футболіста потішила своїх підписників в Instagram драйвовим сімейним відео, яке вмить завоювало симпатії користувачів соцмережі. На відео, яке вже зібрало тисячі вподобайок та коментарів, футболіст увімкнув веселу музику, після чого їхній маленький син з ентузіазмом почав кричати й разом із татусем стрибати на дивані.

Цей зворушливий момент показує, як цінними можуть бути прості радощі сімейного життя. На відео видно, як дружина футболіста теж долучається до веселощів, насолоджуючись моментом разом зі своїми коханими чоловіками.

Цікавий факт: Мікела брала участь у багатьох конкурсах краси, серед яких Miss Padania, Miss Wella Professionals Lombardia та Veline 2012, але згодом вирішила спробувати себе у ролі телеведучої.

Нагдаємо, що Мікела та Даніеле Ругані познайомилися у 2016 році завдяки спільному хобі. Пара вперше зустрілася на тенісному матчі в Італії. Це було кохання з першого погляду. Ругані зробив коханій пропозицію, після кількох років знайомства.

У березні 2020 року стало відомо, що Мікела вагітна. Вже згодом дівчина народила футболістові сина, на ім'я Томаззо.

Джерело:

Instagram