УКР РУС

Українська краса: дівчина Супряги дала вогню – динамівець зустрічався з коханою гравця Шахтаря

18 травня 2024 , 10:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Марина Літвін зачаровує прихильників зі всього світу. Дівчина Владислава Супряги демонструє нову фотосесію.

Кілька років тому форвард київського Динамо зустрічався з Дар'єю Савіною, але розійшовся з нею за дивних обставин. Дівчина пішла до захисника донецького Шахтаря Валерія Бондаря.

Дві найпопулярніші українські ведучі нарешті познайомилися – красуні дійшли згоди на футболі

Пікантності додає не лише суперництво двох найбільших клубів УПЛ. Адже, крім цього, вони обоє ставали чемпіонами світу 2019 у складі молодіжної збірної України U-20.

У нас із нею немає дружніх стосунків. Валерію Бондарю я не потисну руки – він дуже некрасиво вчинив. Після того, що він зробив, жодних партнерських стосунків бути не може, – розповідав у 2022 році Супряга.

Бондар і Савіна відіграли весілля у 2021-му. Сталося це через рік після розставання з Супрягою. Дівчина розповідала, що в якийсь момент стосунки з динамівцем припинили розвиватися.

Зараз Владислав знайшов нове кохання. Марина Літвін – доволі відома модель, на Інстаграм якої підписалися понад 15 тисяч шанувальників. 

Дівчина Супряги поділилася свіжими жагучими кадрами, напросившись не тільки на лайк коханого, а й на компліменти навіть іноземців: "Справжня українська краса".