УКР РУС

Квіткова елегантність: Магучіх підкреслила свою жіночність в новому пості – написала цінну пораду

17 травня 2024 , 18:20 / Читать на русском

Ярослава Магучіх, українська легкоатлетка опублікувала нову яскраву світлину. Квітковий фон доповнив чарівний кадр.

22-річна українська спортсменка та чемпіонка Європи поділилася з шанувальниками важливою інформацією про себе. Красуня славиться в Інстаграм майже 200 тисячами прихильників, які спостерігають за професійним життям і не тільки.

"Особливий вечір": італійська гольфістка розкішно позує на червоній доріжці – спокуслива сукня

Відома українська легкоатлетка знову порадувала своїх шанувальників, виклавши в Instagram нове чарівне та миле фото. На знімку Ярослава усміхнено позує в джинсах та футболці у синьо-білу смужку, демонструючи свій невимушений стиль та природну красу.

Особливу увагу в її образі привертають біла сумочка та годинник, які додають акценту та завершеності її вбранню. На задньому фоні світлини можна побачити квіти, що підкреслюють жіночність та ніжність легкоатлетки.

Життя сповнене яскравими фарбами. Наповнено смаками та арамотами. Вирує пригодами та випробуваннями. І якщо ви бачите пораду "зупинися і відчуй", я думаю, що варто навпаки - рухатися і наповнюватися, – написала під постом Ярослава.

Додамо, що на своїй сторінці в Інстаграм красуня часто публікує дописи з буденного життя, відпочинку та ділиться дописами про допомогу українській армії.

Цікавий факт: у вільний час Ярослава Магучіх любить малювати. Найбільше їй подобається малювати котів.

Нагадаємо, що у 2024 році Магучіх вже має в активі дві міжнародні перемоги: золото на змаганнях у німецькому Котбусі (2.04 м) та перемога в Нью-Йорку (2.00 м).

Джерело:

Instagram