УКР РУС

Дружині італійського футболіста стає все важче ходити через вагітність – її ноги замотані бинтом

12 травня 2024 , 12:20 / Читать на русском

Кіара Насті – дружина італійського футболіста Маттіа Дзакканьї та півзахисника клубу Лаціо, виклала в сторіз вражаючі кадри. Аби полегшити складний триместр вагітності, дівчині зробили незвичайну процедуру.

Кіара Насті – популярна блогерка та модель в Instagram, завоювала понад 2 мільйони фоловерів. Окрім власних розповідей про щоденне життя, вона ділиться корисними порадами з краси та моди у своєму блозі. Зараз пара очікує поповнення, судячи з гендер паті – це буде дівчинка.

"Бути мамою...": кохана Чоботенка тішить фанів низкою ніжних фото з сином та матусею – милі спогади

В сторіз Кіара виклала дивовижні світлини. На знімку вона елегантно позує в рожевому боді, привертаючи увагу своєю врівноваженою поставою та благородним виглядом. Проте одна деталь здивувала багатьох –  ноги білявки були замотані медичним бинтом.

Але лякатись не потрібно, адже ця процедура є частиною медичного заходу для вагітних, спрямованого на зменшення набряків та полегшення самопочуття майбутньої матері. Вагітність може призводити до набряків та дискомфорту в ногах через підвищений тиск у венозній системі, тому використання таких процедур допомагає зменшити ці негативні явища.

Нагадаємо, дівчина має власний бренд жіночого одягу під назвою "Plume Ethérée".

Цікавий факт: у 2017 році Кіара Насті написала книгу “Chiara Nasti – Diario di una fashion blogger".

Нагадаємо, Маттіа зробив Кіарі неймовірну пропозицію руки та серця на пляжі, в серпні 2022 року. Вже в листопаді того ж року, красуня подарувала футболістові сина, якого назвали Тіяго.

Джерело:

Instagram