УКР РУС

"Люблю тебе": колишня Неймара виклала миле відео з донечкою – привітала матусь зі святом

12 травня 2024 , 10:20 / Читать на русском

Бруна Б'янкарді – модель, інфлюенсерка та мати доньки бразильського футболіста Неймара розтоплює серця багатьох шанувальників завдяки зворушливому контенту. Привітала з Днем матері.

Бруна Б'янкарді, знаменита особистість в Instagram, має шалену популярність, яка налічує майже 10 мільйонів фоловерів. Вона регулярно ділиться своїми пригодами з подорожей та зачаровує мережу провокаційними знімками.

Проте, з народженням донечки її профіль поступово наповнюється материнським контентом, додаючи нові акценти до нового образу на сторінці.

"Ми разом": дружини гравців Шахтаря голосно підтримують команду – ледь не зірвали голос

В останньому дописі своєї сторінки брюнетка виклала зворушливе відео. На записі зібрані не просто чарівні моменти, але й віддзеркалення того, як материнська любов може перетворювати звичайні миті в особливі та незабутні.

Так багато всього можна сказати, але в мене немає слів одночасно. Доню, ти змінюєш мене та зміцнюєш мене кожного дня. Це любов, яка переповнює, переповнює, повна. Навіть у моїй старій і найбільшій мрії "бути мамою" я не уявляла, що це буде так чудово. Дякую за те, що ти моя сила. Дякую, що перетворили мене на найкращу версію мене. Що я можу бути найкращою мамою у світі для тебе. Я і ти завжди. ЛЮБЛЮ ТЕБЕ! Вітаю всіх матусь з Днем матері, – зворушливо написала Бруна 

Нагадаємо, що Неймар та Бруна були разом понад двох років. Пара навіть планувала весілля та була заручена, але їхні стосунки зазнали поразки, коли стали відомі випадки зради з боку футболіста. 

 

 

Джерело:

Instagram