УКР РУС

"Я заробляю більше грошей на пікантних сайтах": чемпіонка світу проміняла ковзани на бікіні

30 січня 2024 , 23:50 / Читать на русском

Британська шорт-трекістка Еліс Крісті колись була однією з найкрутіших спортсменок на зимових Олімпійських іграх. Однак тепер британка тішить своїх підписників зовсім іншим способом.

Еліс Крісті зізналася, що вона стала щасливішою, ніж будь-коли, відколи почала завантажувати свої зухвалі фотографії на пікантні сайти.

Проміняла екс-форварда Арсенала на гравця Баварії – білява африканська модель викликає фурор

Попри приголомшливий успіх, 10 золотих європейських медалей і 3 чемпіонати світу, 33-річна Крісті потребувала способу заробляти на життя. Адже вона повісила ковзани на гачок у 2021 році.

Незабаром красуня звернула увагу на OnlyFans – платформу, якою користуються й інші олімпійці команди Великої Британії.

"Це моє тіло, я працювала над ним, а не отримала його просто так. Тому я вважаю, що я заробляю гроші на тому, заради чого працювала. Ти контролюєш і те, що ти робиш, і як далеко ти хочеш зайти", – зауважила дівчина.

Еліс додала, що їй знадобився певний час, щоб стати сміливішою та відкритися.

"Перший раз було страшно. Зараз я вже не хвилююся. Мені важко даються лише соцмережі. Я зрозуміла, що відхід від соцмереж пішов мені на користь. Я просуваю їх, але я не читаю коментарі й не думаю про те, що всі говорять. І тепер я заробляю на OnlyFans більше, ніж заробляла на трьох роботах", – розповіла спортсменка.

Водночас красуня зізнається, що не вважає цю сміливу кар'єрну авантюру вічною роллю.

"Я не вважаю, що OnlyFans буде зі мною назавжди. Але я бачу, що це принесе користь моєму майбутньому. Це перший раз у моєму житті, коли я по-справжньому щаслива", – підсумувала Еліс.

 

Джерело:

Daily Star