УКР РУС

Розкішна обраниця гравця Динамо поділилася фото зі спільної зйомки і розповіла, в чому їй пощастило

10 травня 2024 , 19:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Каріна, ефектна дружина українського футболіста та захисника київського Динамо Олександра Тимчика, опублікувала новий пост в соціальних мережах.

Кохана гравця збірної України Каріна Тимчик потішила шанувальників новими світлинами зі спільної фотосесії. Відповідні фото опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, яка налічує майже 9 тисяч підписників.

Кохана Роналду прикрасила обкладинку відомого арабського глянцю – її не впізнати

На кадрах засвітилася сім'я в повному складі, вони прикрасили студію різними позами та емоціями. Для фотосесії Каріна вирішила одягнути чорний жакет та коротку спідницю з вирізами в зоні талії. А ось Олександр обрав чорні брюки, жакет та білу футболку. Маленька копія футболіста фактично був одягнений, як батько.

Як же мені повезло з хлопцями, один щодня тішить своїми новими навиками, а другий оберігає, балує і цінує, – додала підпис під фотографіями.

Нагадаємо, що футболіст збірної України попрощався з холостяцьким життям ще у далекому 2020 році. Саме тоді він зробив пропозицію руки та серця своїй коханій Каріні. Закохані виховують сина з січня 2023 року.

 

Джерело:

Інстаграм