УКР РУС

Проміняла екс-форварда Арсенала на гравця Баварії – білява африканська модель викликає фурор

30 січня 2024 , 19:30 / Читать на русском

Ерік Дайєр змінив Тоттенхем на мюнхенську Баварію. Його дружина Анна переїхала разом з ним та одразу ж викликала фурор.

Мюнхенська Баварія не вперше звернулася за підкріпленням до Тоттенхему. Влітку звідти привезли Гаррі Кейна, а Ерік Дайєр приїхав у січні.

"Тотті я більше не впізнаю": гаряча екс-дружина легенди Роми сказала, чи готова до нового шлюбу

Захисник вже провів свої перші матчі в Бундеслізі. Він переїхав до Німеччини разом із дружиною Анною, яка швидко потрапила в заголовки ЗМІ.

Анна Дайєр – модель, яка має коріння з Південної Африки та Намібії. Останнім часом вона не веде активної професійної діяльності, адже перебуває на пізньому терміні вагітності.

Анна та Ерік одружилися минулого літа. До цього партнерка гравця Баварії мала дівоче прізвище Модлер, яке може здатися знайомим деяким вболівальникам.

І не дарма, адже Анна колись зустрічалася з іншим відомим футболістом – Алексісом Санчесом, який грав за лондонський Арсенал. З ним вона навіть перебувала на ізоляції під час пандемії коронавірусу.

Зрештою, шляхи Анни та Алексіса розійшлися. Згодом в житті дівчини з'явився Дайєр, в якого вона шалено закохалася. Тепер красуня з радістю ділиться у соцмережах повсякденним життям зі своїм чоловіком.

Ймовірно, в Мюнхені Анна зустрінеться з дружиною Кейна. Однак дівчата мають різні погляди на життя, адже перша прагне публічності, а друга уникає її, як чуми.

 

Джерело:

Sportowe Fakty