УКР РУС

"Ангел-охоронець": Луніна визнав головним героєм Реала навіть він – дружина святкує з чемпіоном

5 травня 2024 , 13:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Голкіпер збірної України дочекався визнання і свого моменту королівської слави. Андрій Лунін став чемпіоном Іспанії, але те, що було потім, вразило багатьох.

Завдяки перемозі Жирони, за яку зіграли Довбик і Циганков, Реал Мадрид достроково виграв іспанську Ла Лігу 2023/24. Команда Анчелотті розгромила Кадіс і скористалася осічкою Барселони. 

Робив їй пропозицію двічі: дружина Луніна про плани воротаря Реала на майбутнє і мільйон за день

Після матчу один з гравців мав додаткові приводи для радощів. Голкіпер збірної України роками був другим номером у Реалі, але після травми зіркового конкурента (Тібо Куртуа) вийшов на передові позиції і кардинально змінив свій статус.

Головний тренер мадридського клубу Карло Анчелотті, який спершу не надто прихильно ставився до Луніна, визнав його ключову роль у титулі чемпіонів Іспанії: "Він вразив блискучим сезоном. Якщо ми тут, то це завдяки йому".

Фанати Реала на сторінках іспанських газет у більшості своїй (майже 80%) голосують на користь Луніна у протистоянні з Куртуа, який одужав і зіграв свій перший матч після травм.

Ла Ліга ж назвала 25-річного українця серед трьох найкращих голкіперів сезону, величаючи не інакше, як Ангел-охоронець.

Конкурентами Андрія стали воротар Атлетіка і збірної Іспанії Унаї Сімон, а також Альваро Вальєс з Лас-Пальмаса.

Кохана Анастасія не шкодує сердечок на всі ці визнання. Вона заслужила розділити цю мить сатисфакції: "З моїм чемпіоном".

Що цікаво, дружина Луніна привітала у своїх сторіс Куртуа та його дружину з поверненням на поле, хоч той і є головним конкурентом її чоловіка. 

Варто відзначити й факт зростання популярності самої українки. Ще місяць тому на її Інстаграм підписалися перші 100 тисяч фанатів, а зараз їх уже понад 150 000.