УКР РУС

Донька Шацьких відмовилася покидати Україну – все через зірку Динамо

30 січня 2024 , 17:30 / Читать на русском

Легендарний нападник Максим Шацьких зізнався, як війна вплинула на його родину, яка мешкала в Києві. Є всі підстави вважати, що молодша донька Христина зустрічається з Миколою Шапаренком.

"Коли все це почалося, то ми були в Україні – бігали по підвалах та паркінгах. Через якийсь час перемістилися в Чернівці – друзі покликали. Після цього були в Ужгороді. Поїхали з України, коли надійшла пропозиція від Пахтакора. Але війну ми застали – все бачили, чули та відчували", – зізнається найкращий бомбардир в історії чемпіонатів України.

Провал Динамо тепер в Японії – його дружина ідеально вписалася з незвичною зовнішністю

На батьківщині Шацьких в Узбекистані дуже добре стежать за ситуацією в Україні – всі в курсі всіх подій.

"Я б сказав, що більшість підтримує українську сторону. Принаймні ті, кого я знаю, дуже детально стежать за всіма подіями, які відбуваються в Україні. В цьому плані інформації достатньо – і від мене також.

Я трохи більше володію інформацією. Моя молодша донька зараз перебуває в Києві. Також у мене багато друзів в Україні. Я беру інформацію не з новин, а від людей, які перебувають безпосередньо на місці і все бачать на власні очі. Тому знаю, що кожного дня відбувається в Україні.

Старша донька вже давно живе у Маямі. Моїй внучці вже чотири роки – якраз недавно було день народження. Слава богу, що всі живі-здорові. Це найголовніше. Будемо сподіватися, що у найближчому майбутньому це жахіття закінчиться", – зазначив Максим Шацьких, який нині тренує узбецький Пахтакор.

Батько був проти того, щоб донька залишалася в Україні: Але молодша донька вже доросла – їй 21 рік. У неї хлопець в Києві. Вона категорично не хоче їхати і залишати його. Він – футболіст. Вона сказала: "Ні, я його не залишу і нікуди не поїду". А змусити її я не можу.

Звичайно, ми хвилюємося і зідзвонюємось багато разів на день. Ми в курсі всього – коли тривоги і прильоти. Все це ми відстежуємо. Вона доросла дівчинка, це її рішення. На жаль, вплинути на неї ми з дружиною не можемо. Тому зараз вона – в Києві. Я думаю, що він сам розуміє, як йому пощастило" – додає Шацьких.

Молодша донька легенди Динамо часто перебуває в компанії Миколи Шапаренка. Футболіст збірної України нерідко ходив на футбольні матчі з Христиною Шацьких. Разом вони засвітилися і з парою іншого динамівця Дубінчака. Крім цього, півзахисник київського Динамо тепло відгукується на її пости в Інстаграм.

На запитання журналістки про їхні відвідини матчів Максим Шацьких відповів: "От бачите, від вас нічого не приховаєш". Приємно, що 21-річна дівчина почала вести свої соцмережі українською мовою.

 

Джерело:

Tribuna