УКР РУС

Вродлива дружина конкурента Луніна вихваляється завидною фігурою після пологів – фани шаленіють

2 травня 2024 , 18:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Мішель Герциг, ізраїльська модель і дружина воротаря Реала Тібо Куртуа, демонструє ідеальне тіло зі всіх ракурсів.

Розкішна блондинка футболіста збірної Бульгії Мішель Герцег добре знає, що подобається її передплатникам. Тому вона часто викладає у мережі гарячі фото.

Шикарна дружина зірки Карпат заворожує неземною красою – надихає коханого

Ізраїльська модель, яка 2 місяці тому народила, стріляє очима на камеру в обтислих лосінах та топі, який дозволив добре розгледіти підтягнуте тіло.

"Ти чудова", "Ідеальна фігура", "Найпрекрасніша у світі", – фани оцінили нову фотосесію Мішель.

До речі, тендітна красуня була капітанкою рятувального човна під час служби у Військово-морських силах Ізраїлю.

"Під моїм командуванням було 15 солдатів. Це був найкращий час у моєму житті, але й найважчий. Те, що я робила, було дуже важливо... Я подолала всі забобони. Тому що була жінкою, яка займається чоловічою роботою. Я довела, що набагато сильніша і здібніша, ніж багато людей можуть подумати. Армія навчила мене дисципліни. Я зрозуміла цінність командної роботи. Любов до наших побратимів, країни та родини", – розповіла вона.

Нагадаємо, Тібо Куртуа одружився з Мішель у 2023 році. Весілля пара відсвяткувала у французьких Каннах, а медовий місяць провели на острові Бора-Бора у Тихому океані. У 2024 року в пари народилася донька.

Що цікаво, 31-річний спортсмен вже був одружений. Він має двох дітей від першого шлюбу. Футболіст залишив колишню дружину, коли вона була вагітною.

 

Джерело:

Інстаграм