УКР РУС

Тренер Мудрика лякає фанатів Челсі на вулиці: ось чому вони бояться підійти і висловити йому все

2 травня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Маурісіо Почеттіно намагається пережити важкий сезон для Челсі. Деякі фанати звинувачують тренера в тому, що він руйнує клуб зсередини.

Як не дивно, зовсім інша історія відбувається, коли головний тренер Челсі, за який грає Михайло Мудрик, зустрічається з вболівальниками віч-на-віч, вигулюючи свого собаку.

Розкішна дочка легенди Челсі заворожує перехожих приголомшливим виглядом – небезпечна врода

"Можливо, це тому, що вони бояться мого пса, бо він великий. Це родезійський ріджбек. Він величезний. Може, через це вони добре ставляться до мене? Я проводжу годину, може, півтори години з собакою, а іноді зустрічаю фанатів у різних місцях, і вони мене про щось запитують. Я можу сказати їм правду", – каже Почеттіно.

"Фанати іноді мають у голові образ, який не є реальним. Це фейк. Можливо, іноді мої слова беруть або фотографують, коли я виглядаю сумним, але я не є сумною людиною. Я багато сміюся, посміхаюся. Я дуже позитивно налаштований. Я не граю. Я намагаюся не грати", – продовжив тренер.

Він додав, що люди іноді неправильно його сприймають.

"А якщо ви зустрінете мене на вулиці, то закохаєтесь – особливо, якщо я з собакою. Коли я щодня гуляю з собакою в різних місцях, я відчуваю вдячність від шанувальників. У соціальних мережах це може бути: "Гей, ти повинен зробити те, зробити це", а тут все навпаки. Коли я на вулиці, люди дуже добре ставляться до мене", – зауважив Почеттіно.

За його словами, фанати цінують і віддають тренеру Челсі належне за те, що він працює над таким складним проєктом і процесом.

"Люди, які розуміються на футболі, знають, що тут відбувається. Вони цінують нашу відданість, те, як ми поводимося, як ми віримо і підтримуємо всі рішення, які були прийняті до нашого приїзду. Все, що ми хочемо – це допомогти та додати наші знання і досвід, щоб бути більш конкурентоспроможними й допомагати команді вигравати ігри. Це те, що є найважливішим", – підсумував Почеттіно.

Варто зауважити, що його пса названо на честь персонажа серіалу "Гра престолів" Санси Старк.

 

Джерело:

The Sun