УКР РУС

Підростає заміна: син Лучкевича вправно тренується – перейняв від тата футбольні здібності

1 травня 2024 , 15:00 / Читать на русском

Анна Лучкевич, кохана півзахисника Колоса та екс-грація Дніпра-1 Валерія Лучкевича, виклала в сторіз відео, де їхній син тренується.

Анна з великим запалом та ентузіазмом займається блогерською діяльністю. Її сторінка в Інстаграм налічує понад 60 тисяч підписників. Вона розкриває всі аспекти життя, пов'язані зі своїм статусом дружини та матусі. 

Дівчина партнера Миколенка спокусливо задерла ногу на стіл – чорні панчохи додають пікантності

Нині Анна виклала в сторіз відео з тренування свого маленького сина. На записі можна побачити, як малюк Леон наполегливо та вправно маніпулює м'ячем під наглядом тренера та своєї матусі. У такому юному віці Леон проявляє хороші здібності та великий потенціал.

У цьому відео мати не лише показує, як вона підтримує свого сина у його заняттях футболом, але й передає йому свою глибоку любов до гри. Це відео є ще одним прикладом того, як спортивність і сімейні цінності співіснують, допомагаючи малюку розвивати свої здібності та пристрасть до гри.

 Нагадаємо, що український півзахисник Валерій Лучкевич одружився зі своєю коханою Анною 2017 року. Їхнє весілля відбулося в рідному для них місті Дніпро. У листопаді 2020 року Анна народила сина, на ім'я Леон.

Джерело:

Instagram