УКР РУС

Все думала, чи показувати це: Ракицька пояснила, чому повернулася до чоловіка в Україну

29 квітня 2024 , 22:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дружина захисника Шахтаря зізналася, як переживала час на чужині та повинна була ухвалити непросте рішення. Дружина Ярослава Ракицького переборола всі страхи.

"Пам'ятаю, як довго сумнівалася, як сильно хвилювалася і було страшно... Там ж війна, куди я їду, з дітьми", – ділиться спогадами Ольга Ракицька у своїх сторіс.

Легенда Шахтаря зізнався, на яких розкішних авто їздили зіркові футболісти: "По Донецьку моталися"

Рівно рік тому вони з дітьми повернулися до рідного дому. Ярослав Ракицький виступав за турецький клуб Адана Демірспор, але на початку 2023 року Шахтар повернув свого легендарного захисника. 

Тоді постало питання, чи приїдуть до 34-річного центрбеком його найближчі. Адже дружина та двоє дітей на деякий час залишалися далеко в іншій країні.

Через рік я можу сказати, що жодного разу не пошкодувала про своє рішення. Навіть коли було сильно жорстко, коли я бачила в небі ракети, коли від вибухів все завмирало всередині. У серці була тільки одна думка: ми повинні бути разом. Тут наш дім, тут найкращі люди нас оточують, тут місце моєї сили. Тут я знову почала писати і випускати пісні. І найголовніше для нас, що сім'я повинна бути разом, – розповіла Ольга Ракицька у своїх сторіс.

Вони провели в дорозі півтори доби, але для сім'ї футболіста Шахтаря дуже важливо бути всім разом. Діти дуже раділи возз'єднанню з татком. "Хто знає мого чоловіка, ну не треба нам десь далеко жити. Ми повинні бути тільки разом, інакше нам буде погано усім. Серйозно".

Ольга не відчувала себе потрібною десь там біля моря, а в Україні навпаки – почувається значно краще, має сили творити і реалізувати себе.