УКР РУС

Нова дівчина екс-одноклубника Мудрика після Макдональдса стала топ-моделлю і зваблює фанатів

28 квітня 2024 , 14:40 / Читать на русском

Мейсона Маунта, відомого футболіста Манчестер Юнайтед, кілька днів тому помітили з дівчиною. Проте англійські ЗМІ не відразу змогли з'ясувати, хто це.

Після прогулянки пара попрямувала до його дорогого Land Rover Defender 4x4 вартістю 120 тисяч фунтів. Цікаво, що того дня колишньому гравцеві Челсі спочатку довелося заплатити штраф.

Зірковий невдаха з АПЛ знайшов нову красуню – примудрився осоромитися перед нею через дорогий джип

"Це, мабуть, його нова дівчина", – писали тоді англійські ЗМІ.

Тепер журналісти з'ясували особу красуні. Мовиться про 21-річну Фрею Тіді. Стрімке фінансове зростання дівчини зараз є темою №1 у британських ЗМІ.

Її перша робота була в McDonald's, найпопулярнішій мережі ресторанів швидкого харчування у світі. Зараз у Фреї близько 300 тисяч підписників в Інстаграмі, що вона використовує якнайкраще.

Хвиля популярності принесла їй можливість жити цілком пристойно. Наразі Тіді має багато контрактів з візажними та модельними компаніями та постійно публікує фотографії в Інтернеті. Тому за дуже короткий час красуня почала заробляти пристойні гроші.

Варто зауважити, що Михайло Мудрик і Маунт грали в минулому сезоні разом за Челсі, але влітку Мейсон перебрався до Манчестер Юнайтед за понад 60 мільйонів євро і наразі не виправдовує своєї ціни.

 

Джерело:

Sport Sport