УКР РУС

"Щелепа на підлозі": зваблива пасія одноклубника Миколенка знялась в епатажній фотосесії

27 квітня 2024 , 13:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Сінді Кімберлі, дівчина одноклубника Віталія Миколенка – Деле Аллі – показала зухвалі витівки на фотосесії.

Темпераментна красуня опублікувала чергову серію фото в Інстаграм. Цей провокативний контент викликав зливу емоцій у соцмережах.

Неймовірна кохана Федецького засліпила чарівністю в елегантній сукні – розкошує на відпочинку

Сінді намагається показати різні екстравагантні пози на знімальному майданчику. Ту є фото, де вона начебто в ролі програміста зухвалим поглядом дивиться в екран комп'ютера. Нідерландка обрала гламурний костюм з глибоким вирізом, який засвітив оголений бюст.

"Моя королева", "Така гарна", "Ти така відверта", "Шикарна", "Моя щелепа на підлозі", – написали фани в коментарях.

Сінді любить епатувати публіку пікантними фотосесіями. Вона може зніматися в бікіні або позувати в еротичному образі прямо посеред дороги. На її сторінку в соцмережі Інстаграм підписано понад 7 мільйонів користувачів, які кожного разу відкривають щелепу після побаченого.

Додамо, що модель зійшлася з Деле Аллі на 2023 року. Раніше ЗМІ також приписували спокусливій брюнетці романтичні стосунки із зіркою Формули-1 Льюїсом Хемілтоном, але Сінді завжди наполягала на тому, що вони просто друзі. Також своє захоплення манекенницею висловлював поп-співак Джастін Бібер. А в Аллі був роман із дочкою Пепа Гвардіоли Марією.

 

Джерело:

Інстаграм