УКР РУС

Неймовірна кохана Федецького засліпила чарівністю в елегантній сукні – розкошує на відпочинку

27 квітня 2024 , 13:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дивовижна дружина відомого футболіста Артема Федецького Юлія влаштувала ефектну фотосесію на відпочинку.

Відома луцька дизайнерка Юлія Федецька поділилася з шанувальниками, як проводить час в Іспанії. Красуня опублікувала добірку нових світлин, на яких виглядає приголомшливо.

Чарівна дружина Коноплі робить те, що відчуває душа – засліпила завидною вродою

Юлія яскравим вбранням та ідеальною фігурою затьмарила розкішний пейзаж. Обраниця футболіста була одягнена в сексуальну сукню, яка виграшно підкреслила пишні форми тіла. Доповнила блискавичний вид своєрідними туфлями, сумочкою та цінними прикрасами. Дружина Євгена Коноплянки Вікторія в коментарях порівняла красуню з веселкою.

Свого часу Юлія зізналась у програмі "Моя Гра з Аллою Бублій", що її чоловік не лютить найбільше: "Він взагалі не ходить по магазинах. Він це найбільше не любить. Одягаю його я. Тобто я йому купую, а він носить. Йому все подобається, він задоволений", – сказала вона.

Ми одружилися, мені не було навіть повних 18 років. Я одна у батьків у родині. Батьки запросили своїх друзів, товаришів. Ми стояли пів весілля, ми навіть не знали, хто нас вітає, – згадує весілля Юлія.

Зараз Артем та Юлія виховують двох нащадків: 14-річного Андріана та молодшого сина Даміана, який з’явився на світ 9 грудня 2023 року.

Джерело:

Інстаграм