УКР РУС

Найгарячіша хокеїстка світу зачарувала красою у привабливому образі – знову топить лід

27 квітня 2024 , 11:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Мікейла Демайтер, яку називають найсексуальнішою хокеїсткою світу, вкотре приголомшила передплатників вражаючими формами.

23-річна канадська красуня покинула спорт заради модельного бізнесу та тішить своїх фоловерів у соцмережах новими відвертими світлинами. Апетитні форми та зухвалий погляд зробили з неї зірку в мережі – за її життям стежать понад 3 мільйони користувачів у Інстаграм.

Українська модель в шкіряному наряді ставить на коліна весь світ – футболіст вирвав золото

Цього разу білявка позує перед камерою в топі та спідниці, яка ідеально підкреслила її ідеальну фігуру. Вид Мікейли доповнюють вишукані прикраси, зокрема колечко на руці та золотаві сережки.

"Я б сказала щось запальне, але думаю, що вже привернула вашу увагу", – написала вона.

Шанувальники були в захваті від таких фото, не шкодуючи компліментів: "Захоплююче", "Не вистачає слів, щоб описати таку красу", "Ти така гарна", "Виглядаєш приголомшливо".

Ефектна блондинка Мікейла Демайтер захищала ворота канадського клубу Bluewater Hawks, але після травми, отриманої в 19 років, повісила ковзани на цвях заради модельної кар'єри.

"Дорогий хокей, прийшов час сказати прощай, час перегорнути цю сторінку в моєму житті і почати нову главу. Вперше ти не будеш в центрі моєї уваги. Я вдячна за місця, які мені вдалося відвідати, за друзів, яких мені вдалося зустріти, і за досвід, який я отримала. Дякую за все!" – написала Демайтер в своєму Інстаграм.


 

Джерело:

Інстаграм