УКР РУС

"Українська краса": неймовірна Магучіх феєрично зачарувала фанатів – ефектні кадри

26 квітня 2024 , 17:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх продовжує балувати своїх шанувальників.

Зіркова українська легкоатлетка підкорила серця шанувальників свіжою публікацією. Один палкий прихильник прозвав її "українська краса", коли красуня опублікувала ефектне фото на фоні естетичного пейзажу.

Легенда Динамо відсвяткував День народження – отримав палкий поцілунок від дружини

Ярослава зачаровує своєю вродою весь світ. Вона грайливо дивиться на камеру, коли, сидячи продемонструвала довершену форму тіла та завидні риси обличчя. Чарівна брюнетка у кадрі була одягнена в чорні брюки та білий топ, а успіху образу додала яскрава сорочка.

22-річна спортсменка досягає успіху не тільки в спорті, а й в соцмережах. На її сторінку в Інстаграм підписано майже 200 тисяч передплатників.

Зазначимо, що Ярослава перебуває в стосунках з українським легкоатлетом Назаром Степановим.

У мене є хлопець. Він бігає 110 м з бар’єрами. І в мене вже є обручка. Я вже заручена. Вперше розповідаю про це. Хлопець зробив мені пропозицію, коли ми повернулися в Україну. При батьках. Тому тепер я заручена, моє серце зайнято, – сказала Магучіх у ефірі програми "20:23" Жені Яновича.

Зазначимо, що у вересні 2023 року українка виграла золоту медаль у фіналі Діамантової ліги з найкращим світовим показником 2,03 м. А новий сезон у 2024-му вона також розпочала з яскравих перемог.

 

Джерело:

Інстаграм