УКР РУС

Вогняна нова пасія одноклубника Луніна влаштувала звабу на відпочинку – варто бачити

25 квітня 2024 , 23:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Лаура Селія Вальк, дівчина півзахисника Реала та збірної Англії Джуда Беллінгема, засипала мережу спекотними кадрами.

25-річна нідерландська модель Лаура Селія Валк опублікувала ефектні фото з відпустки на своїй сторінці в Інстаграм. На її акаунт підписано понад 400 тисяч передплатників, які спокусилися на яскравий контент.

Сексапільна зірка боксерських шоу засвітила принади на фоні стихії – еротика на вищому рівні

Запальна блондинка додає масла у вогонь, коли продемонструвала на камеру свої вигини. Лаура позувала в довжелезній спідниці з глибоким вирізом та топі, який засвітив ідеальні форми тіла.

Додамо, що Вальк навчалася на факультеті бізнесу та підприємництва в університеті прикладних наук. Зараз красуня бере участь у модних показах та знімається в рекламних роликах для брендів одягу та косметики.

Улюблениця Беллінгема старша за нього на п'ять років. Парочка приховувала стосунки, але нещодавно дівчина випадково проговорила про роман із футболістом під час фотосесії для одного журналу.

"Лаура була досить відвертою, розповідаючи всім візажистам про ці відносини. До кінця дня практично всі на знімальному майданчику знали про це. Останні кілька вихідних вона гостювала у нього в Мадриді і була зачарована", – повідомляє видання The Sun.

 

Джерело:

Інстаграм