УКР РУС

Гаряча кохана екс-форварда збірної Італії похизувалася ідеальними формами в бікіні – фани оцінили

25 квітня 2024 , 19:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Ефектна дружина колишнього форварда збірної Італії Граціано Пелле – Вікторія Варга – зводить з розуму розкішним виглядом.

Варга спокушає зухвалим образом прихильників на схвальні коментарі, а також лайки під гарячою публікацією. Відповідне фото опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, яка налічує понад 600 тисяч користувачів.

Пятови відвідали науковий виступ, в якому приймала участь їхня донька – росте майбутня акторка

Вражаюча білявка зробила фото, на якому вигинається майже оголеною. Обраниця футболіста позує в чорному купальнику з білим намистом, а струнка фігура змушує шаленіти.

Підписники оцінили фото дівчини та зробили фурор в коментарях: "Так красиво", "Чудова", "Ти така гарна, а яка фігура", "Прекрасна", "Неймовірна", "Ти зробила мій день яскравішим".

Попри її сімейний стан, кількість підписників моделі невпинно росте. І тут немає нічого дивного, адже Вікторія регулярно тішить своїх прихильників усе новими ефектними кадрами.

Зазначимо, Пелле попрощався з холостяцьким життям влітку 2022 року. До цього парочка зустрічалася протягом 10 років. Футболіст помітив ефектну красуню у Facebook і закохався з першого погляду.

 

Джерело:

Інстаграм