УКР РУС

Зірка Ман Сіті та його зраджена екс-дружина розкрили унікальне ім'я сина: пов'язане з Біблією

25 квітня 2024 , 16:20 / Читать на русском

Захисник Манчестер Сіті Кайл Вокер та його екс-дружина Енні Кілнер розкрили друзям унікальне ім'я свого новонародженого хлопчика. Четверта дитина пари з'явилася на світ цього місяця.

Екс-подружжя повідомило близьким друзям і родині, що новонародженого назвали Резон. Варто зауважити, що троє синів Вокера та Енні вже мають імена, що починаються на літеру "Р" – Роман, Ріан та Рейн.

Беллінгем знайшов нову гарячу пасію: 25-річна красуня таємно прилетіла до нього і вже проговорилася

У стародавній арамейській мові Резон означає "принц" або "худий і маленький". Це ім'я також пов'язане зі Старим Завітом.

Хоча народження ще не зареєстроване, джерела в оточенні пари повідомили, що близькі вже поінформовані, тому ім'я навряд чи зміниться.

"Кайл зайнятий футболом і не встиг зареєструвати народження, але і йому, і Енні подобається ім'я Резон. Родина та друзі, які бачили малюка, вже називають його так. Вони хотіли, щоб ім'я їхнього наступного сина також починалося на "Р". Ми не знаємо, як вони натрапили на ім'я Резон, тому що я не думаю, що хтось із них дуже добре знає Старий Завіт", – каже джерело.

Енні розлучилася з Вокером у січні. Причиною став черговий скандал зі зрадою. У захисника Ман Сіті народилася друга дитина від 33-річної моделі Лорін Гудман.

Проте, за словами друзів, Кайл був дуже щасливим після того, як Енні народила їхнього четвертого спільного сина.

"Мама і дитина щасливі та здорові. Кайл дуже щасливий, маючи чотирьох хлопчиків, і дуже пишається Енні. Він був поруч з нею, коли вона народжувала. Це були нелегкі місяці для них, але Кайл робить все можливе, щоб підтримати Енні", – повідомило джерело.

У січні  Енні вигнала Кайла з сімейного будинку вартістю 3,5 мільйона фунтів у Престбері. Проте народження сина змусило пару замислитися над своїми стосунками, тож вони вирішили попрацювати над цим. За словами зірки Ман Сіті, він гірко шкодує про те, що завдав болю "спорідненій душі".

 

Джерело:

The Sun