УКР РУС

Беллінгем знайшов нову гарячу пасію: 25-річна красуня таємно прилетіла до нього і вже проговорилася

25 квітня 2024 , 15:00 / Читать на русском

Зірка мадридського Реала та збірної Англії Джуд Беллінгем зустрічається з нідерландською моделлю Лаурою Селією Вальк. Красуня навідується до його розкішної резиденції в іспанській столиці.

Справи у Беллінгема йдуть добре не лише на полі. Він неодноразово запрошував 25-річну красуню до своєї розкішної іспанської резиденції, тож Вальк часто залишалася у нього після прильоту з Амстердама.

Дитяче фото Роналду викликало справжній фурор у мережі – сам на себе не схожий

Попри те, що закохані намагалися тримати їхній роман у таємниці, красуня ненароком розкрила їхні стосунки. Під час фотосесії Вальк обговорювала свої стосунки з Беллінгемом, внаслідок чого більшість присутніх про це дізналися.

Модель, яка може похвалитися 371 тисячею підписників в Інстаграмі, включно з Беллінгемом, нещодавно поділилася фотографією, на якій вона вечеряє з невідомим супутником в готелі The Madrid EDITION.

Тим часом Беллінгем мовчить про своє особисте життя, але вихваляється новим будинком у сонячній Іспанії.

"Це блискуче. Я в захваті від нього, від кожного його аспекту. Ігровий аспект, прогулянки містом з фанатами, запрошення сім'ї та друзів – це теж дуже приємно. Просто намагання зануритися в нову культуру – це щось неймовірне", – розповідав футболіст.

Також він поділився деталями того, як проводить час зі своїми близькими та рідними в Іспанії.

"Бувають випадки, коли я виходжу випити кави біля свого будинку або їду в центр міста, щоб поїсти. Потім повертаюся додому, щоб трохи відпочити в саду, якщо там гарно і сонячно. Якщо приїжджають друзі, ми йдемо на вечерю і повертаємося додому.

Це дуже приємно. Ти зустрічаєш людей там, де буваєш найчастіше. Вони не сприймають тебе як футболіста Джуда Беллінгема, а просто як Джуда, який приходить випити кави, і це чудово", – ділиться зірковий півзахисник.

"Люди, яких я зустрічаю в місті, дуже піклуються про мене. Почуваюся, як вдома. Коли я не в місті, я замкнута людина і не люблю спілкуватися з великою кількістю людей, оскільки мені важко через мову, але я завжди дуже ввічливий", – підсумував Беллінгем.

 

Джерело:

Daily Star