УКР РУС

Дивовижна Бех-Романчук засвітила пристрасть на фотосесії – її врода зводить з розуму

24 квітня 2024 , 22:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук поділилася новими світлинами у соціальних мережах. Дівчина продемонструвала чудову фізичну форму.

28-річна спортсменка вирішила додати перцю в стрічку, щоб привабити нових підписників. Завдяки своїй активності в Інстаграм сильна не тільки духом, а й тілом Марина зібрала понад 500 тисяч шанувальників.

Найгарячіша біатлоністка влаштувала звабу в басейні – тут потрібно зберігати холодний розум

Цього разу під напишим прицілом українська красуня Марина Бех-Романчук. А все тому, що спортсменка поділилася черговим гарячим фото.

У кадрі ефектна брюнетка позує в чорному вбранні, яке не прикриває оголені сіднички. Блискавичний вид доповнила укладкою та нюдовим макіяжем.

Нагадаємо, Бех-Романчук – чемпіонка Європи 2021 року зі стрибків у довжину у приміщеннях, срібна призерка чемпіонату світу 2019-го та чемпіонату Європи 2018 року, а також чемпіонка Європи 2022 року в потрійному стрибку.

Спортсменка досягає успіху не лише в спорті, а й в особистому житті. Марина одружилася у вересні 2018 року з Михайлом Романчуком – срібним і бронзовим призером Олімпійських ігор у Токіо.

 

Джерело:

Інстаграм