УКР РУС

"Леді в чорному сьогодні": неймовірна Білодід вабить красою соцмережі – розкішний вигляд

22 квітня 2024 , 22:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Українська дзюдоїстка, бронзова призерка Олімпійських ігор у Токіо Дарія Білодід не припиняє приковувати до себе захопленні погляди прихильників.

Українська "анаконда" полюбляє демонструвати не лише спортивні будні, а й викладає особисті світлини. Дарія – неймовірна спортсменка, яка зібрала майже 500 тисяч передплатників тільки в Інстаграм.

Роналду похизувався своїм щастям на сімейному відпочинку – ефектні кадри

Цього разу красуня потішила прихильників новим відеороликом  зі своїм відображенням у вікні. Дарія повстала перед камерою в стильному спортивному костюмі, а відповідну публікацію підписала: "Леді в чорному сьогодні".

Нещодавно 23-річна спортсменка взяла бронзу на змаганнях в Баку, які входять до відбіркового циклу Олімпіади, що відбудеться у 2024 році. Вона є обличчям українського дзюдо та водночас – голосом, який звучить на підтримку України на світовій арені. 

Зазначимо, що Дарія у 17 років стала наймолодшою чемпіонкою світу в історії дзюдо. Крім того, здобула першу золоту нагороду чемпіонату світу в історії українського жіночого дзюдо. А вже за рік повторила своє досягнення і стала дворазовою чемпіонкою світу.

 

Джерело:

Інстаграм