УКР РУС

Майбутній партнер Луніна розсекретив дивні правила, які діють у його відносинах з моделлю

21 квітня 2024 , 15:40 / Читать на русском

Бразильська сенсація Ендрік розповів, що він і його дівчина підписали "контракт про стосунки". Він містить кілька дивних пунктів.

Ендрік зустрічається з 20-річною моделлю Габріелі Мірандою. В нещодавньому інтерв'ю для подкасту "Pod Delas" він розповів, що вони дотримуються певних правил.

Гаряча боксерка пообіцяла відправити на пенсію свою красуню-колегу: відбудеться палкий бій

Один з таких пунктів зобов'язує Ендріка та Габріелі зізнаватися у коханні в усіх ситуаціях. Є й більш серйозні пункти, зокрема, про заборону будь-якої форми залежності та різких змін у поведінці.

"Я не хочу пити, тому що, на жаль, з огляду на те, що я пережив у своїй родині, я знаю, що алкоголь не для мене", – зізнався футболіст.

Також є деякі правила щодо шопінгу та відеоігор.

"Похід за одягом, так. Мої батьки контролюють мене, якщо я витрачаю занадто багато, особливо на відеоігри", – додав Ендрік.

Можливо, "контракт" на стосунки уклали з добрих намірів, але менеджер Палмейраса Абель Феррейра занепокоєний увагою ЗМІ до особистого життя Ендріка.

"Я сподіваюся, що він залишиться зосередженим на футболі та не відволікатиметься на інші речі. Якщо ви хочете досягти вищого рівня, ви повинні зосередитися на тому, що є важливим", – вважає Феррейра.

Зауважимо, що Ендрік влітку приєднається до мадридського Реала.

 

Джерело:

Sport Bible