УКР РУС

Вогняна енергія: Бех-Романчук демонструє наполегливість і міцність – заслуговує оплесків

20 квітня 2024 , 18:00 / Читать на русском

Українська зірка легкої атлетики Марина Бех-Романчук наполегливо тренується, про що і виклала відео в Instagram-stories.

Завдяки своїй активності в Instagram сильна не тільки духом, а й тілом Марина зібрала 500 тисяч підписників. Зазвичай стрічка дівчини наповнена публікаціями зі змагань та тренувань. Але інколи вона тішить фанатів милими та ніжними світлинами зі своїм чоловіком.

Засвітила булки: найсексуальніша волейболістка світу приймає душ – гарячі фото у відвертій білизні

Марина через всілякі труднощі підтримує свою приголомшливу спортивну фігуру. Українська легкоатлетка поділилась зі своїми шанувальниками новим відео. Зображено, як спортсменка зосереджено біжить, демонструючи не лише відмінну техніку, а й міцні м'язи.

Її енергія та впертість вражають, а кожен рух є показником її наполегливості та працьовитості. Це відео стало ще одним доказом великого професіоналізму та відданості спорту цієї талановитої спортсменки.

Додамо, що Марина Бех-Романчук чемпіонка Європи 2021 року зі стрибків у довжину в приміщеннях, срібна призерка чемпіонату світу 2019-го і чемпіонату Європи 2018 року.

На чемпіонаті Європи з легкої атлетики 2022 року Бех-Романчук виборола золоту медаль на змаганнях у потрійному стрибку.

Спортсменка досягає успіху не лише в спорті, а й в особистому житті. Марина одружилася у вересні 2018 року з Михайлом Романчуком – срібним і бронзовим призером Олімпійських ігор у Токіо.

 

Джерело:

Instagram