УКР РУС

Від голів до гастрономії: футбольна зірка демонструє майстерність у приготуванні млинців

20 квітня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Августина Гандольфо – дружина нападника збірної Аргентини Лаутара Мартінеса тішить підписників кулінарними здібностями футболіста.

Кохана форварда міланського Інтера активно веде свою сторінку в Instagram, за якою спостерігають 1,5 мільйона підписників. Кохана футболіста підтримує свою популярність спокусливими світлинами та активно взаємодіє зі своїми підписниками.

Також Августина часто публікує відео, на яких займається спортом. Дівчина не просто відображає жіночу вроду та сексуальність, а і ніжність та турботу в сімейному житті. Вона часто ділиться моментами родинної ідилії, що тішить багатьох фанів.

Естетика пікантності: секс-зірка боксерських шоу позує у відвертому корсеті – розмір вражає

В сторіз Августина виклала унікальне відео. На записі, що захоплює увагу глядачів, видно самого Мартінеса, відомого зі своїх футбольних звершень, який вправно смажить млинці. Він з великою увагою та вправністю відтворює кулінарний шедевр. Млинці, що Мартінес приготував викликають апетит та захоплення.

Це відео є доказом того, що професійні спортсмени можуть бути багатогранними та мають навички не лише на полі, а й в кулінарії.

Нагадаємо, пара виховує донечку Ніну та синочка Тео. Тим часом її чоловік Лаутаро Мартінес продовжує відзначатися на полі великою кількістю голів у складі Інтера та збірної Аргентини.

 

Джерело:

Instagram