УКР РУС

"Зброя, наркотики, порнографія": Мілевський розкрив сенсаційні подробиці обшуку в його будинку

29 січня 2024 , 14:20 / Читать на русском

Колишній футболіст збірної України Артем Мілевський прокоментував нещодавній обшук, який провела поліція у його будинку.

Під час одного зі стрімів на платформі Twich Мілевський розповів про причини обшуку в його будинку.

Мілевський розвиває новий проект, грубо лається і погрожує камбеком – як тепер виглядає легенда Динамо (18+)

"Забігають перші два хлопці з калашами, у масках, у бронежилетах: "Алло, підйом".

Артем говорить, що це не було схоже на пранк, він і не думав про це. Правоохоронні органи досить цивілізовано поводилися. Запитали, чи є зброя. Пізніше, чи є діти. В той момомент у сусідний комнаті відпочивав друг Артема, ні про що не здогадуючись. 

За словами гравця, його впізнав найголовніший прокурор і посміхнувся, а потім наказав своїм, щоб не чіпали. 

"Вони маски зняли, калаші вбік, я вже трохи спокійніший, нахабніший із ними був. Усіх розбудили, спустили донизу. Після цього відбувся обшук. Бачу рішення, намагаюся підглянути, що там написано. І там така історія от про зброю, наркотики, порнографію. Ми видихнули з другом, зрозуміли, що це нас не стосується".

Зазначається, що у рішенні було ім'я старого власника будинку, який виїхав до Іспанії три роки тому. Приходили саме до нього, а там виявився Мілевський.

Нагадаємо, що Артем Мілевський завершив кар'єру футболіста в 2021 році. Його останнім клубом був Минай. Більшу частину своєї кар'єри він провів у київському Динамо. На рахунку Мілевського 81 гол і 54 гольових передачі в 228 іграх за "біло-синіх". З київським клубом Артем по три рази вигравав чемпіонат України і Суперкубок країни, а також чотири рази ставав володарем Кубка України. 

У складі національної збірної України Артем  зіграв 50 матчів, забив 8 голів і віддав 4 гольові передачі.

Джерело:

Twitch