УКР РУС

"Я думала, дах поїде": дружина Степаненка бігала по кабінетах з сином, який травмувався

19 квітня 2024 , 23:50 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Маргарита Степаненко, дружина українського футболіста та гравця донецького Шахтаря Тараса Степаненка, показала, як проходить процес лікування в сина Мирона, який вчора отримав серйозне поранення.

Маргарита Степаненко опублікувала в Інстаграм-сторіс світлину, на якій показала наймолодшого сина, який перебуває в лікарні. Вчора Мирон поранив руку уламком скла, але він не здається і проходить курс лікування.

Дивовижна Судакова показала плоди весни в особливій позі – футболіст вирвав золото

Багатодітна матуся розповіла, що вони просиділи 2,5 год в сучасній лікарні. Їх водили по кабінетах від одного лікаря до іншого. Вона на секунду подумала, що їй дах поїде.

"Огляд перший 2 хвилини. Огляд другий 2 хвилини. Ультразвук 3 хвилини. Намазали кремом і заклеїли пластиром 2 хвилини. Очікування 141 хвилина", – розповіла вона в сторіс.

Маргарита кумедно згадала, коли вони перебували у Вишгороді Мирону зашивали голову за 7 хвилин.

До речі, кохана Степаненка проявляє неабияку активність на своїй особистій сторінці в Інстаграм. Брюнетка своїми дописами, які пов'язані з кулінарією та її чоловіком, сім'єю та відпочинком зібрала понад 40 тисяч користувачів Інстаграм.

Зазначимо, 34-річний футболіст та його обраниця одружилися у 2013 році. Зараз пара виховує трьох синів: Ярослава, Мирона та Святослава. Як зазначила Маргарита, дітей більше подружжя не планує.


 

Джерело:

Інстаграм