УКР РУС

Сексапільна любка німецького голкіпера вигиналася у жакеті з оголеним тілом – варто бачити

19 квітня 2024 , 22:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Ізабель Гуларт, гаряча дружина німецького голкіпера Кевіна Траппа, поділилася черговою публікацію, яка змусить ваше серце битися частіше.

Приголомшлива бразильська модель щодня дивує своїх передплатників у Інстаграм новими образами та пікантними фото. Сторінка брюнетки тріщить від гарячого контенту – за її життям стежать понад 4 мільйона передплатників. 

Приголомшлива дружина Федецького ставить на ноги світ завидною красою – фани шаленіють

Цього разу Гуларт пришвидшує пульш своїм прихильникам новою публікацією. Красуня продемонструвала звабливі вигини в жакеті та коротких шортах, а також засвітила шкіряний бюстгальтер.

До речі, брюнетка найбільш відома своєю роботою моделі нижньої білизни Victoria's Secrets. Раніше вона безсоромно розповіла пресі, що кохається з Траппом майже кожен день. Виняток є дні, коли він програє.

Зазначимо, що майбутнього чоловіка модель зустріла на одному з показів у Парижі. У цей період Кевін виступав за ПСЖ. Парочка разом уже 8 років, але пропозиції руки і серця бразильська модель дочекалася лише на третьому році стосунків. Закохані вирушила відпочивати на італійський острів Капрі, де на неї і чекав сюрприз – Кевін нарешті освідчився.

 

Джерело:

Інстаграм