УКР РУС

"Я навіть у Динамо стільки не бігав": Мілевський у халаті знайшов новий клуб – тепер все болить

19 квітня 2024 , 10:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Екс-нападник збірної України повертається у велику гру. Артем Мілевський підписав контракт з новим клубом.

Легенда київського Динамо повертається! Мілевський підписав контракт з медіафутбольним клубом IGNIS Артем – знову на футбольному полі.

Мілевський закрутив бурхливий роман – ЗМІ засвітили фото дівчини Артема

Колишній форвард збірної України оголосив про співпрацю з київською командою IGNIS. На презентації постав у культовому халаті, який став мемом після появи Мілевського на презентації Олега Блохіна головним тренером Динамо у 2012 році.

"Я стежив за тим, як медіафутбол розвивається в Україні. У мене було вже кілька пропозицій від інших клубів, але IGNIS в цьому плані – топ! У них є конкретне бачення і план того, як вивести медіафутбол на інший рівень.

Поки там у Львові грають товарняки, називаючи це медіалігою, вони беруть і створюють справжню лігу. Такий підхід мені подобається, будемо розривати! Після тренування боліло все. Я навіть у Динамо стільки не бігав. Вболіваємо, буде підпал, б**", – анонсує Міля.

За IGNIS виступають блогери, футбольні функціонери, агенти, журналісти, режисери тощо. Власники клубу також є співорганізаторами УФМЛ (Української футбольної Медіа Ліги), метою якої є збори коштів на потреби ЗСУ та популяризація згаданого виду футболу в Україні.

 

Джерело:

Football24