УКР РУС

"Ніхто у 50 ще не виглядав так гарно": Бекхем привітав дружину з ювілеєм, показавши унікальні фото

17 квітня 2024 , 17:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Легенда Манчестер Юнайтед – ще той романтик. Девід Бекхем вміє робити видовище.

Співвласник американського клубу Інтер Маямі привітав на 2 роки старшу за нього дружину з великим ювілеєм.

Це фото зрозуміє лише дружина футболіста – кохана борця за чемпіонство УПЛ показує все на матчі

Девід Бекхем зібрав рідкісні кадри в одне відео, засипавши кохану Вікторію зворушливими компліментами не без властивого йому гумору. 

Вітаю мою прекрасну дружину з днем ​​народження... Наближаючись до цього дня народження, ти маєш озирнутися назад і пишатися тим, чого досягла і що побудувала. Пош Спайс, ділова жінка і, звичайно, одружена з капітаном збірної Англії. Але твій найбільший успіх – це твої діти. Ти направляєш, любиш і навчаєш їх… Вони люблять тебе невимовно. Ми всі тебе так сильно любимо. Проведи особливий день, ти заслуговуєш на все це. У 50 і така форма. Я буду чесний, – прокоментував відео Бекхем.

У ролику бачимо, як старші діти Бруклін і Ромео ще малюками вітають Вікторію Бекхем, а також весь її життєвий шлях – раритетні кадри з сімейного архіву.

Не забув Девід згадати і резонансний момент з документального фільму про нього, який побачив світ у 2023 році. Вікторія соромилася багатства родини, але чоловік закликав її бути чесною і розповісти, що їздила до школи на Rolls Royce свого тата. 

А у своїх сторіс Бекс виставив спільне фото з молодості, підписавши його: "Люблю тебе так міцно. У 50 років ще ніколи не виглядали так добре". 

 

 

 

 

Джерело:

Daily Mail