УКР РУС

Нова муза Селезньова пишається супербомбардиром – неймовірне кохання

28 січня 2024 , 22:10 / Читать на русском

Валерія Аксельрод стала для одного з найкращих голеадорів чемпіонатів України справжнім натхненням. Євген Селезньов отримав шалену кількість компліментів.

Колишній український нападник знайшов нове сімейне щастя. Його кохана Валерія в Інстаграм тепло згадала прощальний матч 38-річного українця.

"Бачу цю різницю": дружина Маліновського пояснила проблеми українця і знайшла рішення

Зустріч відбулася 6 червня 2023 року і зібрала чимало футбольних легенд.

"Знаю, яка у тебе буває ностальгія за минулим. Це той день, який залишиться у пам'яті багатьох ще дуже багато років. Знай одне: ти зробив себе сам, ти досяг всього сам.

Ти приклад для молодого покоління. Все найкраще попереду. Найголовніше, що твоя сім'я тобою дуже пишається і дуже вірить в тебе. Особливо двоє чудових хлопців, які звуть тебе тато", – зворушливо підписала відео дівчина. 

Нагадаємо, Селезьнов став третім найкращим бомбардиром в історії УПЛ, забивши 117 голів. Більше за Євгена відзначилися тільки Сергій Ребров (123) і Максим Шацьких (124).

Це вже третя пасія екс-футболіста, про яку відомо. Першою була дружина Алла. У 2020 році Селезньов одружився з росіянкою Бєловою, але цей шлюб не протримався й року.