УКР РУС

Зухвала кохана екс-зірки Барси показала еротичні вигини на пляжі – вогняні кадри

15 квітня 2024 , 23:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дівчина захисника Трабзонспора та збірної Іспанії Марка Бартри, який також відомий своїми виступами за Барселону, Джесіка Гойкоечеа похизувалася ідеальною фігурою.

Іспанська модель вкотре підірвала мережу провокативним контентом. Цього разу вона не залишила місця для фантазії та опублікувала порцію епатажних світлин.

Пасія Волошина виглядає неймовірно, хоча старша за нього на 6 років

Модель зараз насолоджується відпочинком на Балі. У кадрі Гойкоечеа розпростерлася на пляжі в крихітному бікіні, яке дозволило вдосталь помилуватися її вигинами. Джесіка любить відверті фото, які підкреслюють її витончену фігуру. 

Шанувальники були в захопленні та одразу написали зливу компліментів під постом: "Ти найкрасивіша у світі", "Божевільна", "Ти в моєму серці", "Богиня", "Королева краси", "Сексуальна".

Додамо, що ефектна білявка стала чи не найяскравішою зіркою в соціальних мережах. Вона часто заводить в глухий кут майже 2 мільйони прихильників в Інстаграм.

Нагадаємо, Гойкоечеа співпрацює з елітними брендами, зокрема Dolce&Gabbana та Dior. Також займається акторською діяльністю.

"Нас дуже тягнуло один до одного з самого початку. Мені подобається, що все зароджувалося не через соціальні мережі. Я люблю говорити, що ми познайомилися на концерті, а не, що він написав мені у директ", – так Джесіка розповіла про романтичні стосунки із Бартрою.

 

Джерело:

Інстаграм