УКР РУС

Бездоганний стиль: Вікторія Бекхем зачаровує серця своїх шанувальників в новій фотосесії

13 квітня 2024 , 14:40 / Читать на русском

Успішна дизайнерка та ікона стилю Вікторія Бекхем радує підписників новими фото, що підкреслюють професіоналізм та витончену фігуру брюнетки.

Зараз Вікторія Бекхем є успішною дизайнеркою. В індустрії моди вона почувається, як риба у воді: випускає колекції одягу та аксесуарів, запустила свою парфумерну лінію Intimately Beckham. Спільно з чоловіком Девідом Бекхемом просуває лінію одягу і парфум dVb, які є частиною Beckham Brand Ltd.

Вогняна хімія: гравець збірної України та його кохана розтоплюють серця фанів – чарівні фото

Дружина Девіда Бекхема активно веде свою сторінку в Instagram, яка налічує 32 мільйони підписників. Нещодавно брюнетка вразила своїх прихильників серією елегантних фотографій з фотосесії, яка вибухнула стилем та вишуканістю.

Завдяки своєму бездоганному смаку, Вікторія відтворила витончений образ на кожній фотографії. Її вишуканий стиль та бездоганна постава привертають погляди, а професійне позування робить кожен кадр витонченим творінням мистецтва.

Світлини негайно стали об'єктом захоплення та обговорення серед фанатів Вікторії, які висловлюють враження в коментарях:

  • "Приголомшливо",
  • "Красуня",
  • "Ти виглядаєш неймовірно".

До слова, Вікторія вегетаріанка. Любить бігати, займатися силовими тренуваннями й, звичайно ж, правильно харчується.

Додамо, у 20 років через проблеми зі здоров'ям лікарі поставили Вікторії Бекхем страшний діагноз, повідомивши їй про те, що вона ніколи не зможе стати матір'ю. А 1999 року Вікторія дізналася, що чекає на свого первістка – сина Брукліна.

 

Джерело:

Instagram