УКР РУС

Вогняна хімія: гравець збірної України та його кохана розтоплюють серця фанів – чарівні фото

13 квітня 2024 , 14:00 / Читать на русском

Соціальні мережі засяяли новим світлом, коли дівчина Максима Таловєрова, центрального захисника австрійського клубу ЛАСК, виклала милі фото разом з коханими.

Білявка працює моделлю та веде блог про своє стильне життя за кордоном. Вона експерт у галузі модних тенденцій і краси зокрема. У Інстаграм Єлизавета зібрала 24 тисячі підписників.

Модель часто ділиться зі своїми шанувальниками кадрами з елегантних фотосесій, іноді вибираючи дуже відверті знімки. Також на її акаунті можна побачити фотографії з подорожей, футбольних матчів та повсякденного життя.

Вогняна красуня: екс-любка Кравця демонструє сексуальний вигляд у відвертій сукні – гаряче

Цього ж разу, Єлизавета тішить шанувальників чарівними світлинами разом з футболістом. На кожній фотографії відчувається неймовірна хімія між парою. Максим дивиться на красуню з закоханим поглядом, в якому відбивається повна відданість і любов. Єлизавета ніжно обіймає його, створюючи неповторну атмосферу кохання та спільного щастя.

 В stories Єлизавета кумедно зазначила, що на фото вона розповідає коханому, від чого втомилась і що болить.

Додамо, з огляду на те, що публікацій зі спільними фотографіями Максима Таловєрова та Єлизавети мало, можна припустити, що вони разом уже протягом року. Проте вони не входять до категорії пар, які приховують своє особисте життя від публіки.

Зазначимо, що захисник дебютував на національному рівні та разом зі збірною України здобув перепустку на Євро-2024 після перемоги над Ісландією (2:1).

Джерело:

Instagram