УКР РУС

Ранкова сміховина в родині півзахисника Шахтаря: старший братик перевдягає молодшого

13 квітня 2024 , 12:40 / Читать на русском

Дружина футболіста Івана Петряка поділилася низкою милих та чарівних світлин у своєму Instagram. Найкумедніше – це ранкові збори синів.

Зазвичай Юлія публікує на своїй сторінці в Instagram фото з родиною та відображає сімейні цінності. Дружина відомого футболіста завжди намагається зберігати щасливу сімейну атмосферу.

Неможливо пройти повз: зіркова фітнес-тренерка дарує заряд бадьорості та енергії – робить це вміло

Юлія, яка завжди відома своєю позитивною енергією, поділилася моментами, коли її старший син намагався одягнути молодшого братика, що спричинило великий сміх у всій родині. 

Квартира сімейства Петряків була наповнена сміхом та радістю, коли маленький розбійник рішуче вдягався у шкарпетки та штани. Юлія не змогла стримати сміху, фіксуючи кожен веселий момент на камеру.

 

Підтримуючи дитячу радість та активний спосіб життя, вона доводить, що навіть у світі блискучих футбольних фарб і зіркових спокус зберегти зв'язок з сім'єю та бути звичайною людиною – це дуже важливо.

Нагадаємо, нещодавно Юлія народила футболістові третього сина в одному із пологових центрів Києва. Хлопчика назвали Іван на честь тестя, який загинув у травні 2022 року під Авдіївкою, захищаючи рідну країну від ворога. Нещодавно малечі виповнився місяць.

 

Джерело:

Instagram