УКР РУС

Брутальна Кандиба ледь не залізла на елітну машину, коли вигиналася – розкішні кадри

12 квітня 2024 , 17:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Ліза Кандиба, кохана українського футболіста та нападника київського Динамо Назара Волошина, опублікувала світлини у соцмережах, де наробила шуму.

Ліза Кандиба зібрала 16 тисяч прихильників тільки в Інстаграм, які спокусилися на яскравий контент спекотної білявки. Дописи, які Ліза публікує, здебільшого пов'язані з відпочинком, де вона красується ідеальною фігурою.

Конопля засвітив на публіку іншу сторону – він ще той романтик

Цього разу кохана "динамівця" засипала мережу добіркою світлин, коли перебувала на парковці в Києві. Ліза в стильному вбранні вигинається по-різному, щоб показати на камеру свою довершену форму тіла.

Панянка є любителька швидкої поїздки, раніше вона опублікувала відео, де проїхалася столичним бульваром Лесі Українки зі швидкістю 150 км/год.

До речі, дівчина знімає огляди на речі, допомагаючи своїм підписникам з вибором луків. А також Кандиба активно займається спортом.

Красуня родом з Кривого Рогу, разом з Назаром вони зустрічаються вже 2 роки. За цей час хлопець пройшов команду U-19, оренду в Кривбас, а тепер нарешті грає у основі біло-синіх.

Зазначимо, що нападник Динамо Волошин на 6 років молодший за свою пасію.

Джерело:

Інстаграм