УКР РУС

Гвардіола на матчі проти Луніна похизувався годинником за 55 мільйонів – таке носять лише обрані

12 квітня 2024 , 12:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Пеп Гвардіола – один з небагатьох щасливчиків на планеті, які можуть носити годинник Richard Mille 27-01. Він є надзвичайно ексклюзивним, адже це спеціальне видання, яке бренд розробив на честь Рафаеля Надаля.

У всьому світі є лише 50 одиниць такого годинника. Його ціна така ж особлива, як і зовнішній вигляд – 1,3 мільйона євро, що становить 55 мільйонів гривень.

Третя дружина Шовковського зворушливо зізнається в коханні – тренер Динамо надихає її

Тренер Манчестер Сіті вдягнув цей приголомшливий годинник Richard Mille під час першого матчу чвертьфіналу Ліги чемпіонів проти мадридського Реала, за який виступає українець Андрій Лунін (3:3).

Окрім ефектного дизайну, він може похвалитися найлегшим у світі механізмом. Це було однією з чітких цілей компанії, заснованої французом Річардом Міллем у 2001 році.

Вага годинника, який носив Гвардіола, становить 18,83 грама разом з ремінцем. До годинника входять такі матеріали, як титан п'ятого класу, алюміній та літій.

Годинник був виставлений на продаж за 800 000 євро, але з часом його вартість зросла майже вдвічі.

Той факт, що його носять на зап'ясті такі спортивні професіонали, як Рафаель Надаль і Пеп Гвардіола, робить цей шедевр сучасного годинникового мистецтва ще більш ексклюзивним.

 

Джерело:

Marca