УКР РУС

Офігезна кохана Яремчука знялася в небезпечному образі – дружини футболістів розкрили рот

11 квітня 2024 , 18:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дружина лідера національної збірної України з футболу, який на правах оренди виступає за іспанський клуб Валенсія Христина Яремчук балансує на межі фолу.

Цього разу кохана українського футболіста Романа Яремчука опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм нові світлини з фотосесії. Христина добре знає, що подобається її передплатникам. Тому вона щораз викладає у мережі фото з нотками сексуальності.

Неймовірна донька легенди НХЛ виставила на показ пишне декольте – гарячі фото

Гаряча українська красуня знялася в шкіряному образі, який вигідно підкреслив її оголені перса та животик. Фото Христина опублікувала в чорно-білих тонах у стилі аркур, які зводять з розуму.

Її зухвалий погляд викликав цілий букет компліментів від дружин українських футболістів. Вікторія Коноплянка написала: "Я чекала на ці фото", а також дружина Артема Довбика додала: "Боніта". Влада Седан, Анастасія Луніна та кохана Шапаренка залишили захоплені смайлики.

До речі, Христина десять років тому знялася на шоу Мода Народу, яке виходило на телеканалі ТЕТ. Там красуня підбирала модні луки для себе, про що зараз точно не шкодує.

Нагадаємо, що Христина на 2 роки старша за українського футболіста Романа Яремчука. У 2017 році пара одружилася, закохані зараз виховують сина.

Додамо, Христина Яремчук стала хрещеною мамою доньки Олександра Зінченка та Влади Седан. Дівчина подякували батькам Єви Зінченко за таку довіру.

 

Джерело:

Інстаграм