УКР РУС

Від сексуальної діви до люблячої матусі – Лаутаро Мартінес може пишатись своєю дружиною

11 квітня 2024 , 13:45 / Читать на русском

Джерело:

Instagram

Дружина нападника збірної Аргентини Августина Гандольфо кожен день демонструє себе з різних сторін. Лаутаро Мартінес знайшов справжнє натхнення.

Кохана форварда міланського Інтера активно веде свою сторінку в Instagram, за якою спостерігають 1,5 мільйона підписників. Кохана футболіста підтримує свою популярність спокусливими світлинами та активно взаємодіє зі своїми підписниками. Також Августина часто публікує відео, на яких займається спортом.

Колишня обраниця Вербіча продовжує зваблювати прихильників – це треба бачити

В stories вона спочатку вражає своїх підписників витонченою спортивною фігурою. Августина спокусливо позує в спортивному костюмі, який відтіняє чіткі лінії преса та підкреслює гарні форми її тіла.

Можна не сумніватися, що з такою красунею аргентинцю нудьгувати не доводиться.

Але не лише сила і краса вражають в її образі. Згодом, вона поділилася милею світлиною разом зі своїм сином, нагадуючи всім свою роль ніжної та люблячої матусі. 

Дружина нападника Аргентини не просто відображає жіночу вроду та сексуальність, а і ніжність та турботу в сімейному житті.

Нагадаємо, пара виховує донечку Ніну та синочка Тео. Тим часом її чоловік Лаутаро Мартінес продовжує відзначатися на полі великою кількістю голів у складі Інтера та збірної Аргентини. 

Джерело:

Instagram