УКР РУС

Легенда футболу шокує фанатів усе більше – худорлявий хлопчина перетворився в Термінатора

7 квітня 2024 , 13:00 / Читать на русском

Месут Озіл пішов тим же шляхом, що і Фернандо Торрес, який зробив неймовірну трансформацію свого тіла після завершення кар'єри. Екс-зірка Реала та Арсенала шокував футбольну спільноту здобутками за якийсь рік.

Колись Озіл був одним із найкращих півзахисників у футболі. Пік кар’єри футболіста пройшов у мадридському Реалі та лондонському Арсеналі, де він провів кілька дійсно чудових сезонів.

Мессі живе в США, як король: партнер Бекхема розкрив його шалені доходи

Також Озіл відігравав велику роль у збірній Німеччини, з якою він став чемпіоном світу у 2014 році. Звісно, очікували, що він і сьогодні буде активним і гратиме на найвищому рівні.

Однак рік тому Озіл здивував усіх, вирішивши завершити кар'єру. Попередні два сезони він провів у Туреччині, де грав за Фенербахче і Башакшехір, але коли зрозумів, що вже не на своєму рівні, вирішив повісити бутси на цвях.

Озіл оголосив про завершення кар'єри наприкінці березня минулого року. Після цього він присвятив себе спортзалу та роботі над тілом, досягнувши нереальних результатів.

Колишній півзахисник збірної Німеччини нещодавно виклав у соцмережі відео, яке викликало у всіх шок. Озіл, схоже, ночує у спортзалі, тому що виглядає як справжній Термінатор.

Для багатьох важко уявити, як колись худорлявий футболіст, який ніколи не мав рельєфного тіла, став таким кремезним за короткий проміжок часу.

Захоплені фанати в коментарях навіть сказали колишньому гравцеві, що він схожий на популярного американського актора Двейна Джонсона, і запитали, чи не готується він теж податися до WWE.

 

 

Джерело:

Sport Sport