УКР РУС

Мессі живе в США, як король: партнер Бекхема розкрив його шалені доходи

7 квітня 2024 , 11:40 / Читать на русском

Ліонель Мессі став героєм найбільш обговорюваного трансферу в американській МЛС, коли торік підтвердив перехід в Інтер Маямі. Forbes взяв інтерв'ю у Хорхе Маса, бізнес-партнера Бекхема, і той зізнався, скільки заробляє аргентинець.

Кар'єра Ліонеля Мессі добігає кінця. Зрештою, вболівальники вже не бачать його в Європі, і все вказує на те, що це ніколи не зміниться.

Вплив США: Мессі вже називає американський футбол своїм улюбленим видом спорту після футболу

Легендарний у минулому футболіст іспанської Барселони пережив дворічну пригоду з французьким Парі Сен-Жермен. Після того, як він залишив Париж, аргентинець вирішив перейти до американського Інтер Маямі, власником якого є колишній футболіст Девід Бекхем.

Попри те, що Мессі був якийсь час травмований, він все ще отримує свою зарплату. І завдяки інтерв'ю журналу Forbes з американським мільярдером, бізнес-партнером Бекхема, Хорхе Масом, стало зрозуміло, про яку суму йдеться.

Очікується, що Мессі отримуватиме близько 60 мільйонів доларів на рік. Також в нього є партнерство з такими брендами, як Adidas та Apple.

Ба більше, в контракті є пункт, який практично гарантує майбутнє 36-річного футболіста. Так, у нього буде можливість стати співвласником американського клубу без будь-якої оплати за придбання акцій.

Варто зазначити, що Інтер Маямі і навіть сама МЛС багато в чому зобов'язані чемпіону світу 2022. Зрештою, цей трансфер, безумовно, підвищив популярність як клубу, так і самої американської ліги.

Також зауважимо, що Мессі відмовився від набагато кращої фінансової пропозиції від саудівського Аль-Хіляля, щоб переїхати за океан.

 

Джерело:

О2